Suoraan sivun sisältöön

Aputoiminimet

Kulttuuriosuuskunta Komeetta harjoittaa osaa toiminnastaan eri toimialoihin erikoistuneilla aputoiminimillä. Niitä toimii Komeetan sisällä seitsemän. Aputoiminimet ovat Corpus Vitale, Entisöinti Oksa, Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa, Kustom Kreation, MediaKomeetta ja Tulirinki.

Corpus Vitale

Paranna kehosi, niin sielukin tervehtyy! Corpus Vitalesta löydät osuuskunnan hierojat, muut hoiva-alan työntekijät sekä täydentävien hoitomuotojen taitajat. Corpus Vitale on latinaa ja se tarkoittaa elinvoimaista kehoa.

Entisöinti Oksa

Entisöinti Oksa tarjoaa entisöintipalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille ja muille ammattilaisille. Toimialueenamme on Tampere ja muu Pirkanmaa. Entisöinti Oksalla on vuosien kokemus rakennusten ja huonekalujen kunnostustöistä. Viime vuosina kohteet ovatkin vaihdelleet kirkoista yksityisasuntoihin sekä huonekaluista suurempiin kokonaisuuksiin rakennuksissa.

Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa

KomPuRan rakennusmiehet ja -naiset hoitavat niin suuret kuin pienetkin remonttisi, entisöivät kalusteesi tai valmistavat kokonaan uudet, siirtävät hirsitalosi ja kunnostavat vanhat ikkunasi.

MediaKomeetta

MediaKomeetassa työskentelevät osuuskuntamme valokuvaajat ja videokuvaajat, graafikot, kuvittajat, kirjailijat, kääntäjät, toimittajat ja muut viestintäalan ammattilaiset. MediaKomeettalaiset tekevät työtä lukuisille tasokkaille medioille.

Tulirinki

Luonto- ja eräpalvelu Tulirinki tarjoaa vaihtoehdon arjen kiireiselle elämäntavalle. Tuliringin monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu pienet maanläheiset elämykset, kädentaitoja harjaannuttavat puhdetyöt sekä omalla lihasvoimalla ja luonnon ehdoilla tapahtuva liikkuminen. Valikoimastamme löytyy valmiita paketteja, ja tilaajan toiveiden mukaisesti räätälöityjä retkiä ja tapahtumia. Tuliringin avustuksella voit kokeilla vaikkapa kalastusta, melontaa, lumikenkäkävelyä, retkiluistelua tai jousiammuntaa.

Sivun alkuun

Kulttuuriosuuskunta Komeetta Facebookissa

Tykkää Komeetasta Facebookissa!

web design: kulttuuritiedotus.fi