Suoraan sivun sisältöön

Aputoiminimet

Kulttuuriosuuskunta Komeetta harjoittaa osaa toiminnastaan eri toimialoihin erikoistuneilla aputoiminimillä. Niitä toimii Komeetan sisällä seitsemän. Aputoiminimet ovat Corpus Vitale, Entisöinti Oksa, Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa, Kustom Kreation, Lasitaide Komeetta, MediaKomeetta ja Tulirinki.

Corpus Vitale

Paranna kehosi, niin sielukin tervehtyy! Corpus Vitalesta löydät osuuskunnan hierojat, muut hoiva-alan työntekijät sekä täydentävien hoitomuotojen taitajat. Corpus Vitale on latinaa ja se tarkoittaa elinvoimaista kehoa. Corpus Vitalen jäsenet löydät Jäsenet ja toimialat -sivulta.

Entisöinti Oksa

Entisöinti Oksa tarjoaa entisöintipalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille ja muille ammattilaisille. Toimialueenamme on Tampere ja muu Pirkanmaa. Entisöinti Oksalla on vuosien kokemus rakennusten ja huonekalujen kunnostustöistä. Viime vuosina kohteet ovatkin vaihdelleet kirkoista yksityisasuntoihin sekä huonekaluista suurempiin kokonaisuuksiin rakennuksissa. Entisöinti Oksaan kuuluvat Satu Pirinen ja Niina Salo. Lisätietoa löytyy Entisöinti Oksan kotisivuilta.

Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa

KomPuRan rakennusmiehet ja -naiset hoitavat niin suuret kuin pienetkin remonttisi, entisöivät kalusteesi tai valmistavat kokonaan uudet, siirtävät hirsitalosi ja kunnostavat vanhat ikkunasi. Lisätietoa kompuralaisista löydät Jäsenet ja toimialat -sivulta.

Lasitaide Komeetta

Ikkuna on vanha ja kätevä keksintö. Melkein yhtä vanhaa on lyijylasityö, taiteellisesti silmää hivelevä ja arvokas koristelasi. Lyijylasityöt sinulle luo ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella Jouni Kopsa, joka on yksi alan harvoista ammattilaisista. Yhteystiedot: 046 616 5586 tai jouni.kopsa(a)tamperelainen.org.

MediaKomeetta

MediaKomeetassa työskentelevät osuuskuntamme valokuvaajat ja videokuvaajat, graafikot, kuvittajat, kirjailijat, kääntäjät, toimittajat ja muut viestintäalan ammattilaiset. MediaKomeettalaiset tekevät työtä lukuisille tasokkaille medioille. MediaKomeetassa toimivat mm. Hilma Bukareva, Terhi Friman, Risto Hieta, Iita Kettunen, Jaana Paju, Ulla Saikkonen, Elina Tanhua, Helena Virtain. Lisätietoa mediakomeettalaisista löydät Jäsenet ja toimialat -sivulta.

Tulirinki

Luonto- ja eräpalvelu Tulirinki tarjoaa vaihtoehdon arjen kiireiselle elämäntavalle. Tuliringin monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluu pienet maanläheiset elämykset, kädentaitoja harjaannuttavat puhdetyöt sekä omalla lihasvoimalla ja luonnon ehdoilla tapahtuva liikkuminen. Valikoimastamme löytyy valmiita paketteja, ja tilaajan toiveiden mukaisesti räätälöityjä retkiä ja tapahtumia. Tuliringin avustuksella voit kokeilla vaikkapa kalastusta, melontaa, lumikenkäkävelyä, retkiluistelua tai jousiammuntaa. Kysy lisää Tuliringin tarjonnasta erä- ja luonto-opas ja melontaohjaaja Marko Kelokaskelta: 041 5334470 tai kelomako(a)gmail.com. Lisätietoa Markosta löydät Jäsenet ja toimialat -sivulta.

Sivun alkuun

Esittelyssä komeettalainen

Iita Kettunen

Iiita Kettunen on komeettalainen vuodesta 1997. Iita tekee Komeetassa mm. toimittajan ja kääntäjän töitä. Lue lisää! Lue lisää!

web design: kulttuuritiedotus.fi

Iita Kettunen

Iita Kettunen

Olen kirjoittava toimittaja, ja kuulun Suomen Freelance-journalistit ry:hyn. Kirjoitan erityisesti sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan ammatti- ja järjestölehtiin, mutta silloin tällöin myös ns. human interest -juttuja yleisaikakauslehtiin.

Olen alkuperäiseltä koulutukseltani venäjän kielen kääntäjä/tulkki, jota kielitaitoa hyödynnän nykyisessäkin ammatissani, ja toinen tutkintoni on sosionomin (AMK). Erityisosaamiseni on pakolais- ja maahanmuuttoasioissa, ja lisäksi minua kiinnostavat Venäjän elämä, ihmiset ja yhteiskunta.

Artikkeleiden, henkilöjuttujen ja reportaasien lisäksi teen myös tiedotteita, esitteitä, raportteja jne. Usein myös kuvaan juttuni itse. Lue esittelyni Freeluettelossa.

Olen myös laulava toimittaja. Bändini on Punapappi, jonka ohjelmisto sisältää sovinnollisesti sekaisin työväenlauluja ja virsiä. Lisäksi laulan naiskuoro Pispalan Telluksessa, jonka johtaja on muusikko Tellu Turkka. Telluksen ohjelmisto on lähes rajaton, mutta sielukas. Telluksen voi tilata keikalle: tellu.turkka(a)gmail.com.

Pestaa komeettalainen!

Komeetta-logo

1. Etsi Jäsenet ja toimialat -sivulta tehtävääsi sopiva ammattilainen.

2. Ota yhteyttä Komeetan toimistoon ja kerro, mitä työtä olisit teettämässä ja kuka mielestäsi siihen sopisi parhaiten. Toimisto vastaa puheluihin numerossa 040 769 1918 maanantaista perjantaihin kello 9.00-12.00.

3. Työn/tehtävän/palvelun toteuduttua toimisto laskuttaa tehdystä työstä. Muistathan mahdollisuuden kotitalousvähennykseen siihen oikeuttavissa töissä!

4. Voit myös lähettää Komeetalle viestin jokaisen sivun alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.