Suoraan sivun sisältöön

Jäsenet ja toimialat

Milla Bouquerel

Hilma Bukareva

Olen kuopiolainen luonnontuoteneuvoja, artesaani ja kirjoittava toimittaja. Luonnontuotealan ammattilaisena sydän sykähtää ihmisläheiselle ja osallistavalle toiminnalle, jossa lähtökohtana on omien voimavarojen löytäminen luonnon voimauttavan vaikutuksen ja luovien menetelmien avulla. Toimintaani ohjaa niin luonnon kuin kaiken elävän kunnioittaminen. Kirjoittajana innostun helposti ja erityisesti henkilöhaastattelut sekä humaanit, yhteiskunnalliset, luontoa, ympäristöä ja taidetta koskevat aiheet tunnen erityisen läheisiksi. Maailmassa on niin monta ääntä, tarinaa ja oivallusta, jotka ansaitsevat tulla julki. Toimittajan työtä olen tehnyt vuodesta 2000. Kuulun Suomen Freelance-journalistit ry:hyn.

Toimialat: Luonto- ja eräpalvelut, toimittajat ja kirjoittajat, kouluttajat, hoiva-ala, käsityöläiset ja entisöinti

Palvelut: Green care-toiminta, luontoaiheiset kurssit ja koulutukset, luovat työmenetelmät, toimitustyöt, luonto- ja ympäristöaiheiset artikkelit, kulttuuriartikkelit, henkilöhaastattelut

Yhteystiedot: 045-320 2230 | bouquerel(a)gmail.com

Hilma Bukareva

Hilma Bukareva

Suurimman osan elämästäni olen työskennellyt toimittajana, kääntäjänä ja tulkkina. Kieliparini on suomi-venäjä. Tarjoan myös kielentarkastusta ja oikolukua. Yhteistyöni asiakkaiden kanssa perustuu luottamukseen ja sitoutumiseen. Tänään voin olla tulkkaamassa työturvallisuudesta hitsaajille Keski-Suomessa, huomenna sydänpotilaalle Tampereen sairaalassa, ylihuomenna hyvätekeväisyysprojektissa Pietarissa, tämän jälkeen saatan aloittaa kahden-kolmen viikon käännöksen. Toimin kouluttajana erilaisissa työyhteisöissä. Aiheet: kotouttamiskoulutukset, eri kulttuurien kohtaaminen, lasten kaksikielisyys ja maahanmuuttajien yrittäjyys (kielet: suomi ja venäjä).

Toimialat: Käännöstyöt, toimittajat ja kirjoittajat, kouluttajat, MediaKomeetta

Palvelut: Käännökset suomi-venäjä, tulkkaukset suomi-venäjä, toimittajakääntäjä, valokuvaus, venäjän kielen tarkastukset ja oikoluku

Yhteystiedot: 050 342 9014 | hilma.bukareva(a)gmail.com

Helena Ferchichi

Helena Ferchichi

Olen Tampereella asuva luokanopettaja, aikuiskouluttaja (OAJ) sekä tietokirjailija (STIK), väriterapeutti, kuvataiteilija ja käsityöläinen, joka luo omaa ja tuunaa. Synnyin 1952 Helsingissä karjalaisten evakkojen taiteilijaperheeseen. Väriterapiakursseja olen vetänyt vuodesta 1987 lähtien. Kirjoitin ensimmäisen suomalaisen väriterapiaoppaan Parantava sateenkaari (Delfiinikirjat, 2006). Tämän lisäksi olen julkaissut kirjat Naisen salaiset voimat (Aquarian Publications, 1993) ja Vuosi Tunisiassa pohjoisen naisen silmin (2010). Olen pitänyt luentoja uuden ajan lapsista (indigot+kristallit) vuodesta 2009 lähtien. Minulla on käsityöhuone Tampereen Pappilassa (tuunaukset ja oma design).

Toimialat: Kouluttajat, kirjoittajat, käsityöläiset ja entisöijät, kuva ja ääni, muut toimialat

Palvelut: Väriterapiakurssit, luennot uuden ajan lapsista, luennot Tunisia-kirjastani, maalaustaide, kuvataidenäyttelyt, kirjoittaminen, kuvitus, valokuvaus, käsityöt, vaatetuunaus

Yhteystiedot: 050 322 1811 | helenainen(a)hotmail.com

Netissä: Kotisivut, kuvagalleriani

Arman Haghseresht

Arman Haghseresht

Olen kulttuurienvälisen kommunikoinnin konsultti, kouluttaja ja tutkija. Palvelujeni tarkoitus on tukea maahanmuuttajille ja monikulttuurisille työyhteisölle palveluja tarjoavien oppilaitosten ja muiden tahojen toiminnan kehittämistä ja ongelmien ratkaisua. Tarjoan asiantuntemustani ja kansainvälistä kokemustani vuorovaikutuksen kehittämiseen myös monikulttuurisissa ja kansainvälisissä organisaatioissa. Toteutan palveluni joustavasti tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kielinäni ovat suomi, englanti ja persia. Olen valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Suomessa, ja minulla on sosiaalikasvattajan tutkinto. Vahvuuksiani ovat luovuus sekä monipuolinen ja kansainvälinen työ- ja elämänkokemus. Mottoni on: "Tärkeämpi kuin maisema on, katse!"

Toimialat: Kouluttajat, muut toimialat

Palvelut: kulttuurienvälinen konsultointi ja koulutustyöt, maahanmuuttaja-asioiden tutkimustyöt

Yhteystiedot: 045-131 6959 | arman.haghseresht(a)gmail.com

Netissä: CV-pankki

Piia Hautala

Piia Hautala

Olen valmistunut musiikkipedagogiksi Turun ammattikorkeakoulusta pääaineenani pianonsoitto. Opintoihini on sisältynyt mm. kamarimusiikkia, liediä ja urkujensoittoa. Lisäksi olen täydentänyt opintojani musiikin erikoistumisopinnoilla tehden pianonsoiton A-tutkinnon keväällä 2007. Olen työskennellyt monissa eri musiikkioppilaitoksissa sekä opettajana että säestäjänä. Toimin tällä hetkellä opettajana Huittisten musiikkiopistossa ja yhdessä kollegani Mira Vassilevin kanssa v. 2008 perustamassamme Pianokoulu Subitossa Porissa.

Toimialat: Musiikki, kouluttajat

Palvelut: Pianonsoiton opetus, säestykset, vapaan säestyksen opetus

Yhteystiedot: piiahautala(a)gmail.com

Netissä: Pianokoulu Subito

Risto Hieta

Risto Hieta

Olen Tampereella asuva pelisuunnittelija, kirjoittaja ja tekstinsuunnittelija. Suunnittelen niin lauta-, kortti- kuin roolipelejäkin.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, muut toimialat, MediaKomeetta

Palvelut: Kirjoittaminen, korttipelit, lautapelit, pelinsuunnittelu, roolipelit, tekstinsuunnittelu

Yhteystiedot: 050 550 1520 | risto.hieta(a)komeetta.eu

Netissä: Kotisivut

Immo Hietala

Immo Hietala

Olen pitkän linjan rock/jazzmuusikko, joka on kaiken aikaa lähentymässä uutta kansanmusiikkia. Soittimiani ovat lauluääni, koskettimet, saksofoni, kitara ja huuliharppu. Tällä hetkellä teen musiikkia pääasiassa The Äijät R&B Bandin riveissä. Bändi on keikkaillut Tampereella ja sen ympäristössä jo parinkymmenen vuoden ajan ja tehnyt kaksi levyä omaa tuotantoa ( What Are We Made Of 2007 ja Nekala 2012). The Äijät R&B Band soittaa akustisesti lähinnä omaa suomenkielistä tuotantoa sanoittajana Jake Hangaslammi ja säveltäjänä allekirjoittanut. Sähköisesti soittaen ohjelmisto koostuu pääasiassa englanninkielisistä r&b- ja rockcover-biiseistä. Sähköisesti esiintyen bändi täydentyy kahdella puhaltajalla.

Toimialat: Musiikki

Palvelut: rhythm'n blues -musiikki, jazz-musiikki, kansanmusiikki

Yhteystiedot: immohietala(a)nettikirje.fi

Tero Hildén

Tero Hildén

Olen tamperelainen kolmen hengen Värikolmikko-maalausryhmään ryhmään kuuluva ammattitutkinnon suorittanut rakennusmaalari.

Toimialat: Rakennus ja remontointi

Palvelut: Erikoismaalaukset, maalaukset, tapetointi, sisustusmaalaukset, julkisivumaalaukset, pintakäsittelyt

Yhteystiedot: 040 4179 525 | tero.hilden(a)komeetta.eu

Netissä: facebook.com/varikolmikko

Reijo Huhtamäki

Reijo Huhtamäki

Olen Tampereella asuva puusepäntyön, entisöinnin ja koristemaalauksen ammattilainen sekä puutyön opettaja.

Toimialat: Käsityöläiset ja entisöinti, kouluttajat, atk ja internet

Palvelut: Atk:n perusopetus, entisöinti, koulutus, koristemaalaus, opetus, puutyö, Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa

Yhteystiedot: 045 139 8925 | reijohuh(a)gmail.com

Netissä: Kotisivut

Paula Huhtanen

Paula Huhtanen - Pispala Art Magic

Kun tarvitset taidetyöntekijää paletin koko kirjolla! Toteutan erilaiset taide- ja kulttuurityön tehtävät ja projektit monenlaisiin tarpeisiin. Pyydä tarjous, kun yrityksesi tai projektisi tarvitsee eritysosaamista kuvataiteen keinoin. Tilaa erilaisen luovuuskoulutuksen toteutus ihan itsellesi, yrityksellesi tai vaikkapa kaveriporukalle. Taidemaalauksen rajattomilla mahdollisuuksilla tarjoan luovan toiminnan ja ajattelun kokonaisuuksia - kun haluat tehdä jotain ihan muuta ja kokeilla uutta. Kaipaako kotisi tai yrityksesi tunnelmaa ja jopa kokonaan uutta tunteen tilaa taiteen keinoin? Kokeile sisustukseesi taidestailausta! Vahvuutenani erilaiset taidetuunaukset sisustuksiin ja vaikkapa tapahtumatuotantoihin. Tuunaamomeininkiä pienellä hiilijalanjäljellä ja suurella sydämellä.

Toimialat: Kuva ja ääni, kouluttajat, teatteri, toimittajat ja kirjoittajat, muut toimialat

Palvelut: Kulttuurityö, kuvanveisto, kuvataide, kuvitus, käsikirjoitukset, laulu, luovuuskoulutus, maalaustaide, performanssi, sisustus, stailaus, taidemaalaus, taidetuunaus, taidetyö, tilataide, tapahtumatuotannot, teatteri, valokuvaus, visualisointi, ympäristötaide

Yhteystiedot: 044 558 8084| pau(a)paulahuhtanen.fi

Netissä: Kotisivut

Harri Hurske

Harri Hurske

Tarvitsetko ammattikuvaajan häihin, hautajaisiin, omiin juhliisi tai firnan tilaisuuksiin. Entä haluatko hyvät kuvat itsestäsi tai läheisistäsi? Olen suorittanut valokuva-alan tutkinnot KUI ja VAT arvostetussa Suomalaisessa valokuva-alan oppilaitoksessa VVI:ssä. Ammattivalokuvaajana olen toiminut vuodesta 2007 alkaen. Kunnioitan jokaista tilaisuutta ja osaan arvostaa kuvattaviani. Pyrin nostamaan esiin kuvattavien ainutlaatuisuuden ja kauneuden. Kuvista saadun positiivisen palautteen lisäksi kuulen usein asiakkailtani, että kuvaus oli miellyttävä kokemus. Kuvaan myös asuntoja sekä mainoskuvia.

Toimialat: Graafinen ala, kuva ja ääni

Palvelut: Graafinen suunnittelu, valokuvaus

Yhteystiedot: hurske(a)gmail.com

Netissä: Portfolio

Tiina Huuhtanen

Tiina Huuhtanen

Olen Tampereen Pispalassa asuva auktorisoitu (virallinen) kääntäjä. Teen käännöksiä saksasta suomeen ja suomesta saksaan. Käännän myös englannista suomeen ja saksaan. Tarjoan myös tekstien editointipalvelua.

Toimialat: Käännöstyöt, toimittajat ja kirjoittajat

Palvelut: Käännökset: saksa-suomi, suomi-saksa, englanti-suomi, englanti-saksa, tekninen viestintä, tekstien editointi

Yhteystiedot: +358 50 4939 756 | tiina.huuhtanen(a)gmail.com

Anne Hyvärinen

Anne Hyvärinen

Olen tamperelainen näyttelijä (Fia), teatteri-ilmaisuohjaaja AMK, nukketeatteritaiteilija ja soveltavan teatterintekijä. Olen työskennellyt teatterin ja viimeisimpinä vuosina soveltavan teatterin parissa jo parisenkymmentä vuotta. Työtapoina ovat olleet prosessityöskentely ryhmälähtöisesti siinä kuin "perinteinen" ohjaajalähtöinen työtapakin, joihin olen sekoittanut mm. nukketeatteria, flamencoa, runoa sekä musiikin eri genrejä. Lisäksi ilmaisutaidon koulutus erilaisine kohderyhmineen ja painopisteineen ovat minulle tuttua maastoa. "Ei ole ihmistä tai ötökkää, joka ei soveltuisi esittävän taiteen tekijäksi, jos siihen on kaipuu. Ohjaajan tehtävä on auttaa ja rohkaista leikkimään taiteella".

Toimialat: Kouluttajat, teatteri

Palvelut: Ilmaisutaito, nukenrakennus, nukketeatteri, ryhmälähtöinen improvisaatio, ryhmädynamiikan vahvistaminen, soveltava teatteri, teatteriohjaus

Yhteystiedot: 040 705 6265 | anneh91(a)gmail.com

Netissä: Teatteri Mooria | Tanssiteatteri Kirmaus

Tom Härkönen

Tom Härkönen

Olen pispalalainen puuseppä. Perustamani yritys Wanha puusepänverstas toimii Suomen Trikoon kiinteistössä Tampereen Pyynikillä. Työni tuloksena syntyy mm. massiivipuisia keittiökalusteita sekä ovia, ikkunoita ja kalusteita vanhoihin taloihin. Suunnittelen ja asennan uudet kalusteet, ja minulta sujuvat myös 3D-mallinnukset.

Toimialat: Käsityöläiset ja entisöinti

Palvelut: 3D-mallinnukset, huonekalut, huonekalujen suunnittelu, ikkunat, kalusteiden asennukset, keittiökalusteiden asennukset, keittiökalusteiden suunnittelu, ovet

Yhteystiedot: 040 530 2560 | Wanhapuusepanverstas(a)gmail.com

Janne Jyrkänkoski

Janne Jyrkänkoski

Olen tamperelainen sivutoiminen muusikko vuodesta 1980. Keikkailen bändini J.Jyrkänkoski Blues Bandin kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti. Vaikutan myös kitaristina yhtyeissä Tani Tamminen Bigband, Rockin' Cocks, Peku & Opaskoirat, Miiru Millisentti & Komppikoirat, Pelle Miljoona & Cowboys. Sen lisäksi teen tuurauksia soittajana, silloin kun joku apua tarvitsee.

Toimialat: Musiikki

Palvelut: Muusikon työt, elokuva-avustukset, kitaratunnit

Yhteystiedot: 045 6309 631 | jyrkankoski(a)gmail.com

Netissä: Kotisivut

Jouni Kopsa

Jouni Kopsa

Olin tehnyt eri tekniikoilla kuvaa jo ennen vuotta 1982, kun sain käsiini värilasia, se vei mukanaan. Olen lasitaiteessa itseoppinut. Näyttelytoimintani on tutkivaa ja aktiivista. Konservoinneista kunniakkain on Tampereen Tuomiokirkon, Hugo Simbergin suunnittelemien eteläpuolisten värilasi-ikkunoiden kuntoon saattaminen vuosina 2005-06. Töihini liitän kuparia, messinkiä ja pronssia. Näyttelytöihini enimmäkseen sulatan ja valan lasit itse. Käytän kierrätysmateriaaleja, joilla vapaudun osin perinteen kliseistä. Tilaustöiden suunnittelu aloitetaan aina asiakkaan kanssa kahvipöydässä. Teen teoksia tilauksesta yksityisasuntoihin sekä julkisiin tiloihin. Suunnittelen ja valmistan työt alusta loppuun. Julkisissa tiloissa töitäni näkee Lempäälän kirjastossa, Kuhmalahden kirjastossa, Kissankulman päiväkodissa (Tre) ja Pub-Pikilinnassa (Tre). Minulla on oma Lasitaide Komeetta -aputoiminimi .

Toimialat: Käsityölaiset ja entisöinti, Lasitaide Komeetta

Palvelut: Lasitaide, lasimaalaukset, lyijylasityöt, tiffany-työt, lasivalokset, lasi ja metallikonstruktiot, taidekäsityöt, konservoinnit

Yhteystiedot: 046 616 5586 | jouni.kopsa(a)gmail.com

Marko Kelokaski

Marko Kelokaski

Olen tamperelainen erä- ja luonto-opas, melonnanohjaaja ja vuokraveneen kuljettaja. Teen toitä Komeetassa aputoiminimi Tuliringin kautta. Tuliringin monipuoliseen tarjontaan kuuluu pienet maanläheiset elämykset, kädentaitoja harjaannuttavat puhdetyöt sekä omalla lihasvoimalla ja luonnon ehdoilla tapahtuva liikkuminen. Avustuksellani voit kokeilla vaikkapa kalastusta, melontaa, lumikenkäkävelyä, retkiluistelua tai jousiammuntaa.

Toimialat: Luonto- ja eräpalvelut, Tulirinki

Palvelut: Luonto- ja eräpalvelut, retket, vaellukset,

Yhteystiedot: 041 5334470 | kelomako(a)gmail.com

Sami Keränen

Sami Keränen

Olen Tampereella asuva puuseppä.

Toimialat: Rakennus ja remontointi, käsityöläiset ja ensisöinti, Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa

Palvelut: puusepäntyöt

Yhteystiedot: 044 032 0220 | sami.m.keranen(a)gmail.com

Iita Kettunen

Iita Kettunen

Olen kirjoittava toimittaja ja kuulun Suomen Freelance-journalistit ry:hyn. Kirjoitan erityisesti sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan ammatti- ja järjestölehtiin, mutta silloin tällöin myös ns. human interest -juttuja yleisaikakauslehtiin. Artikkeleiden, henkilöjuttujen ja reportaasien lisäksi teen myös tiedotteita, esitteitä, raportteja jne. Usein myös kuvaan juttuni itse. Olen alkuperäiseltä koulutukseltani venäjän kielen kääntäjä/tulkki, jota kielitaitoa hyödynnän nykyisessäkin ammatissani. Erityisosaamiseni on pakolais- ja maahanmuuttoasioissa, ja lisäksi minua kiinnostavat Venäjän elämä, ihmiset ja yhteiskunta.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, kuva ja ääni, MediaKomeetta

Palvelut: Artikkelit, esitteet, henkilöjutut, raportit, reportaasit, tiedotteet, valokuvaus, venäjän kielen käännökset

Yhteystiedot: 050 303 3034 | iitak(a)saunalahti.fi

Netissä: Freeluettelon esittely

Heikki Korhonen

Heikki Korhonen

Olen Visuaaliviestinnän instituutista valmistunut ammattivalokuvaaja. Alaani ovat mm. muotokuvaukset, 3D mallinnus ja taittotyöt.

Toimialat: Graafinen ala, kuva ja ääni

Palvelut: Valokuvaus, muotokuvaukset, grafiikka, kirjojen taitto, mainosten taitto, 3D mallinnus

Yhteystiedot: 400 628 475 | hessu(a)heikkikorhonen.fi

Netissä: Kotisivut

Virpi Koskela

Virpi Koskela

Olen tamperelaisen Legioonateatteri ry:n perustaja ja suomalaisen soveltavan teatterin pioneereja. koulutukseltani olen filosofian maisteri, teatteri-ilmaisun opettaja ja työyhteisökouluttaja. Olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien projektitutkijana LUT:ssä (Lappeenranta University of Technology) ja Lahti School of Innovationissa taiteen menetelmien kehittäjänä. Valmistelen työn ohessa väitöskirjaa läsnäolon, luovuuden ja innovatiivisuuden välisestä suhteesta. Teen tilauskeikkoja Komeetan kautta työhyvinvointiin sekä taiteen ja teatterin soveltaviin, terapeuttisiin ja toiminnallisiin menetelmiin liittyen.Mottoni on: "äkkiä muistamme jotakin, jonka olimme unohtaneet" (Olof Lagergrantz).

Toimialat: Kouluttajat, teatteri, muut toimialat

Palvelut: Teatteri-ilmaisun opetus, työyhteisökoulutukset, työhyvinvointikoulutukset, toiminnalliset menetelmät

Yhteystiedot: 050 436 5565 ja 040 186 0779 | virpialise(a)gmail.com

Valtteri Kujansuu

Valtteri Kujansuu

Olen tamperelainen radiojuontaja ja -toimittaja. Toimin radiossa uutistoimittajana, urheilulähetysten studioisäntänä, aamu- ja iltapäivälähetysten juontajana sekä verkkoon kirjoittavana toimittajana. Viime aikoina (2015-16) olen kuulunut paikallisradiokanavien FUN Tampere ja Radio SUN aalloilla. Juonnan myös keikkaluontoisesti erilaisia yleisötapahtumia ja -tilaisuuksia sekä teen voice-overeita. Kuulun Suomen freelance journalistit ry:hyn.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, kuva & ääni, muut toimialat.

Palvelut: Juonnot, kirjoittaminen, radiojuonnot, toimitustyö, viestintä, visat ja tietokilpailut, voice-over.

Yhteystiedot: valtteri.kujansuu(a)komeetta.eu

Matti Lappalainen

Matti Lappalainen

Olen ammattitaitoinen, huolellinen ja oma alotteinen rakennusalan monialainen osaaja. Otan vastaan rakennusalan korjaus-, saneeraus- ja uudisrakennustöitä. Pystyn toimimaan varsin joustavasti vaihtelevissakin työtehtävissä. Erityisosaamiseeni kuuluvat ovi-, ikkuna- ja kaluste asennukset ja muotti-, runko-, väliseinä- sekä raudoitus- ja betonointityot. Minulta onnistuvat tasoitus, maalaus, tapetointi, panelointi, laatoitus, laminaatti sekä kelkkamaalaus ja saumaus. Talonrakennustöitä olen tehnyt toiminimellä, sekä toiminut free lance messurakentajana mm. Expotec Oy:llä ja MESSUA:lla, sekä rakentanut pysyväisnäyttelyjä Tampereen Museotoimelle. Mikäli tarvitsette monipuolista ammattimiestä, ottakaahan yhteyttä. Tarvittavat työkalut ja varusteet löytyvät pääasiassa omasta pakistani.

Toimialat: Rakennus ja remontointi

Palvelut: Oviasennukset, ikkunaasennukset, kalusteasennukset, muottityöt, runkotyöt, väliseinätyöt, raudoitustyöt, betonointityot, tasoitus, maalaus, tapetointi, panelointi, laatoitus, laminaattityöt, kelkkamaalaus, kelkkasaumaus, talonrakennustyöt, messurakennus

Yhteystiedot: 041 720 5386 | oon.matti(a)gmail.com

Osku Leinonen

Osku Leinonen

Olen tamperelainen Butoh-tanssija ja -opettaja, Terveys Qigong -ohjaaja ja näyttämötaiteilija. Tarjoan terveysliikuntaa yrityksille, seuroille ja ryhmille, tilavuokrausta, esityksiä, Terveys Qigong -viikkotunteja sekä räätälöityjä hyvinvointipäiviä. Terveys Qigong -harjoittelu vahvistaa ja parantaa kehon terveyttä ylläpitämällä myös nivelten, jänteiden ja sisäelinten hyvinvointia. Liikkeitä ei tarvitse suorittaa tai opetella tuskaisesti ulkoa, vaan sallia itsensä rentoutua ja virkistyä venyttävistä ja avaavista harjoitteista. Butoh-esitykset sopivat taidegallerioihin, lyhytelokuviin, valokuvateoksiin sekä monenlaisiin ympäristöihin yhteistyössä muusikoiden ja kuvataiteilijoiden kanssa.

Toimialat: Kouluttajat, teatteri, hoiva-ala, muut toimialat

Palvelut: Butoh-esitykset, butoh-opetus, Terveys Qigong, chi kung, terveysliikunta, fyysinen teatteri, soveltava teatteri, valokuvataide, lyhytelokuvat, tilavuokraus

Yhteystiedot: 045 318 5117 | oskuleinonen(a)gmail.com

Netissä: Kotisivut | Vuokratilan sivut

Satu Morri-Niemelä

Satu Morri-Niemelä

Olen Satu Morri-Niemelä, musiikkitieteen maisteri Helsingin yliopistosta (FM). Olen suorittanut viulunsoiton ammattitutkinnon ja kouluttautunut markkinoinnin, sponsoroinnin ja suhtetoiminnan tehtäviin. Kokemusta soitonopettajana minulla on kahdeksan vuoden ajalta, ja olen toiminut varhaisiän musiikkikasvattajana, musiikin perusteiden opettajana, viulunsoiton opettajana, pianonsoiton alkeisopettajana sekä erityisryhmien musiikinohjaajana. Asiakassuhdetoiminnan ja -markkinoinnin johtotehtävistä minulla on yhdeksän vuoden kokemus. Olen ollut myös musiikkiorganisaatioiden johtotehtävissä ja asiakastapahtumatuottajana. Vahvuuksiani on musiikin ja kulttuurin yhdistäminen brändiä tukevaksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Toimialat: Musiikki, kouluttajat, muut toimialat

Palvelut: viulunsoitto, viulu, pianonsoitto, piano, soitinyhtyeen ohjaus, kamarimusiikin ohjaus, vapaa säestys, musiikkileikkikoulu, muskari, musiikkikasvatus, varhais-iän musiikkikasvatus, musiikkiterapia, erityisryhmien musiikkikasvatus, musiikkiliikunta, touhumuskari, vauvamuskari, vauvalauluja, äiti-lapsi muskari, sisarusmuskari, musiikin teoria,musiikin perusteiden opetus, asiakastilaisuuksien tuotannot, konserttituotannot, tapahtumatuotannot, taidemusiikki, taidemusiikkituotannot

Yhteystiedot: satu.mn(a)gmail.com

Netissä: linkedin.com

Ari Myllyselkä

Ari Myllyselkä

Olen Tampereella asuva näyttelijä (FIA). Olen toiminut näyttelijän ammatissa jo 21 vuotta. Tänä aikana olen työskennellyt eri puolilla Suomea useissa eri teattereissa. Tämän lisäksi olen näytellyt useissa tv-sarjoissa sekä elokuvissa sekä toiminut ohjaajana. Annan myös näyttelijäntyökoulutusta, improvisaatiokoulutusta ja esiintymiskoulutusta mm. yrityksille. Teen myös laulukeikkoja.

Toimialat: Kouluttajat, musiikki, teatteri

Palvelut: Esiintymiskoulutus, improvisaatiokoulutus, laulukeikat, näyttelijäntyöt, näyttelijäntyökoulutus, teatteriohjaus

Yhteystiedot: 050 537 7671 | ari.myllyselka(a)elisanet.fi

Jarmo Mäkilä

Jarmo Mäkilä

Olen Tampereen Pispalassa asuva dynaamisten www-sivujen tekemiseen erikoistunut www-suunnittelija. Nykyisin dynaamisuus on yksi merkittävimpiä tekijöitä internetsivuja toteutettaessa. Suunnittelen ja toteutan sivuston rungon ja luon työkalut sivuston sisällön toteutusta varten. Dynaamisuus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä sivuille helposti tekstiä, kuvia tai vaikkapa videoita. Kaikki lisäämäsi asiat tallentuvat tietokantapalvelimelle muistiin, josta julkaisemasi asiat poimitaan automaattisesti sivuille. Näin pystyt siis hallitsemaan lähes täydellisesti oman web-sivusi julkaisua osaamatta lainkaan perinteisiä web-ohjelmointikieliä.

Toimialat: Atk ja internet

Palvelut: Dynaamiset ja staattiset www-sivut, sisällönhallintajärjestelmät

Yhteystiedot: 045 136 3620 | jmakila(a)gmail.com

Nelli Nyman

Nelli Nyman

Olen tamperelainen musiikkipedagogi ja laulunopettaja. Esiinnyn eri kokoonpanojen kanssa, kausittain myös musikaaliproduktioissa niin rooleissa kuin ensemblessakin. Lisäksi toteutan yrityksille äänenkäyttöön liittyviä koulutuksia ja improvisaatioon pohjaavia tyky-päiviä. Halusin oppia lisää laulamiseenkin liittyvästä kehon ja mielen yhteydestä, ja opiskelin shiatsu-hierojaksi. Shiatsun rauhallinen ja läsnäoleva luonne on upeaa vastapainoa energisemmille musiikin alan töille. Avainsanana kaikessa tekemisessäni on aito kohtaaminen. Halu etsiä yhdessä kunkin omaa ääntä sen kaikissa merkityksissä. Komeetan Äänihuone on lämminhenkinen tila Tampereen ydinkeskustassa, sisäpihan suojissa. Astu sisään, kynnys on matala!

Toimialat: hoiva-ala, kouluttajat, musiikki

Palvelut: laulutunnit, musiikkiesitykset, hieronta, shiatsu

Yhteystiedot: 050 5396 116 | nelli(a)aanihuone.fi

Netissä: Äänihuone

Simo Ollila

Simo Ollila

Olen Tampereella asuva kulttuurialan tiedottamisen ammattilainen. Työskentelen tiedottajana, kulttuurituottajana, web designerina, www-tuottajana, kouluttajana, sisällöntuottajana ja konsulttina. Asiakkaisiini kuuluu kirjailijoita, taiteilijoita, esiintyjiä, tapahtumia ja taidelaitoksia. Kouluttajana olen keskittynyt tiedottamiseen liittyvien koulutusten lisäksi Reiki-kursseihin sekä mieserityiseen työskentelyyn.

Toimialat: Atk ja internet, kouluttajat, hoiva-ala, muut toimialat

Palvelut: Blogit, julkaisu- ja muut kampanjat, kotisivut, lehdistötiedotteet, lehdistötilaisuudet, lehti-ilmoitukset, mieserityiset ryhmät, ohjatut vertaisryhmät, reiki-kurssit, sosiaalisen median strategiat ja toteutukset, tapahtumatiedotukset

Yhteystiedot: 045 676 6873 | simo.ollila(a)gmail.com

Netissä: Kulttuuritiedotus | Annikin Runofestivaali

Jaana Paju

Jaana Paju

"Kaikki järjestyy, asia kerrallaan". Asuinpaikka Ylöjärvi. Jäsenyydet: Pirkkalaiskirjailijat, TEOSTO, Suomen Näytelmäkirjailijaliitto, Tulevaisuuden tutkimuksen seura, Sometu.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, kouluttajat, atk ja internet, MediaKomeetta

Palvelut: Sisällöntuotanto, verkkojulkaiseminen, sosiaalinen media, opastaen ja innostaen

Yhteystiedot: 050 465 5765 | jaana.paju(a)ymail.com

Netissä: Kotisivut | Uuden Suomen blogi | Twitterissä

Terhi Peltonen

Terhi Peltonen

Olen 36-vuotias Pohjois-Suomessa toimiva sekatyöläinen. Työskentelen kulttuurialan freelancerina, toimittajana ja kuvataidekriitikkona. Kirjoitan pääasiassa kulttuurista sekä kulttuurin ja taiteen tekijöistä. Valokuvaan juttuni pääasiassa itse. Viime vuosina olen työskennellyt mm. Taiteilijaseuran toiminnanjohtajana, teatterituottajana sekä luotsannut EU-rahoitteisen maaseudun kulttuurihankkeen. Tunnen yhdistysten ja järjestöjen toiminnan perustat talouspuolen suunnittelua, hallintaa ja markkinointia myöten.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, teatteri, kouluttajat, muut toimialat

Palvelut: Kritiikit, kulttuurijournalismi, kulttuurituotannot, koulutukset taide- ja kulttuurialan oppilaitoksille, kuvataidekritiikit, lehtiartikkelit, valokuvaus, yhdistysten ja järjestöjen taloussuunnittelu ja markkinointi

Yhteystiedot: 0400 479 281 | korppilaulaa(at)gmail.com

Satu Pirinen

Satu Pirinen

Olen rakennusrestauroija ja huonekaluentistäjä. Aputoiminimeni Entisöinti Oksa tarjoaa entisöintipalveluja yksityisille, yrityksille ja muille ammattilaisille. Toimialueenamme on Tampere ja muu Pirkanmaa. Entisöinti Oksalla on vuosien kokemus rakennusten ja huonekalujen kunnostustöistä. Viime vuosina kohteet ovatkin vaihdelleet kirkoista yksityisasuntoihin sekä huonekaluista suurempiin kokonaisuuksiin rakennuksissa.

Toimialat: Käsityöläiset ja entisöinti, rakennus ja remontointi

Palvelut: Erikoismaalaus, huonekalujen entisöinti, ikkunoiden ja ovien kunnostus, pintakäsittely, vanhojen rakennusten kunnostus

Yhteystiedot: 041 431 3233 | satu.pirinen(a)entisointioksa.fi

Netissä: Kotisivut | Entisöinti Oksa Facebookissa

Angie Pohja

Angie Pohja

Olen Yhdysvalloissa syntynyt ja Ylöjärvellä asuva laulaja, kouluttaja, ja kolumnisti. Laulan bluesia, jazzia, folkkia ja poppia yhtyeissä Angie's Farm ja AP3. Koulutan kotoutumisesta, maahanmuutosta ja moninaisuudesta. "Prejudice rarely survives experience".

Toimialat: Musiikki, kouluttajat

Palvelut: Blues-musiikki, folk-musiikki, jazz-musiikki, laulaja, pop-musiikki, kolumnit, kotouttamiskoulutukset, maahanmuuttokoulutukset, moninaisuuskoulutukset

Yhteystiedot: 040 350 2114 | pohja.angela(a)gmail.com

Netissä: Angie's Farm -yhtyeen kotisivut | Myspace-sivut

Pertti Pulkki

Pertti Pulkki

Olen pispalainen puukirvesmies. Minulta hoituvat monelaiset rakennustyöt perustuksesta harjaan ja myös rautarakennustyöt. Suunnittelut, ideoinnit ja työnohjeistukset monen vuoden kokemuksella.

Toimialat: Rakennus ja remontointi, käsityöläiset ja entisöinti, Komeetan puu- ja rakennustyö KomPuRa

Palvelut: Puusepäntyöt, rakennustyöt, rautarakennustyöt, rakennussuunnittelu, työohjeistukset

Yhteystiedot: 040 557 5049 | pertti.pulkki(a)pispala.net

Arto Raappana

Arto  Raappana

Asun Oulussa ja olen valokuvannut jo yli 35 vuotta. Alaani ovat mm. miljöökuvaukset, yrityskuvaukset henkilökuvaukset, lehti- ja mainoskuvaukset, tuotekuvaukset, tapahtumakuvaukset ja juhlakuvaukset. Minut on valittu vuoden 1984 luontokuvaajaksi ja vuoden 1985 mainoskuvaajaksi. Olen myös tehnyt tv-dokumentteja ja pitänyt omia valokuvanäyttelyitä. Olen ollut New Yorkin luonnonhistorian museon kuvaajalistalla, ainoana kuvaajana Suomesta.

Toimialat: Kuva ja ääni

Palvelut: Valokuvaus: henkilökuvaukset, juhlakuvaukset, lehti- ja mainoskuvaukset, miljöökuvaukset, tapahtumakuvaukset, tuotekuvaukset, yrityskuvaukset

Yhteystiedot: 040 823 8166 | arto.raappanagmail.com

Sami Seesranta

Sami Seesranta

Olen Tampereella asuva hoitoalan, terveysliikunta-alan ja media-alan työntekijä. Olen koulutukseltani mm. perushoitaja, luontaishoitaja, diplomi vyöhyketerapeutti, terveysliikuntaohjaaja ja NLP Master Practitioner. Opetan eri joogalajeja sekä luennoin hyvinvointiin ja ääneen liittyvistä aiheista. Olen myös musiikintekijä, äänittäjä ja luontokuvaaja sekä toimin graafisella alalla. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonto ovat lähellä sydäntäni.

Toimialat: Graafinen ala, hoiva-ala, kuva ja ääni, musiikki, kouluttajat, Corpus Vitale

Palvelut: Astangajooga, cd-layoutit, chi kung, eheyttävä dialogi, esitteet, hathajooga, jäsenkorjaus, lehti-ilmoitukset, lehtimainokset, luennot äänen eri ulottuvuuksista, luontoäänet, luontokuvat, rentoutusmusiikki, shiatsu, taojooga, tai chi, tietoisuus ja hyvinvointi -luennot, tilausmusiikki näyttelyihin, luontodokumentteihin, dokumentteihin elokuviin performansseihin, vyöhyketerapia, yläsävellaulu, äänimaisemat

Yhteystiedot: 040 764 7440 | sami.seesranta(a)kolumbus.fi

Netissä: Kotisivut

Marja Seppälä

Marja Seppälä

Olen Lahden muotoiluinstituutista valmistunut ammattivalokuvaaja Kouvolasta. Sytyn helposti, oli aiheena sitten löytöretkeily arjessa, taiteilijareppari, sydänterveys, pesäpallo, lastensuojelu, presidentinvaalit tai teurastamo - ja jos joku haluaa reportaasin häistään, sanon sillekin kyllä. Kuvaan useille eri aikakaus- , sanoma- sekä asiakaslehdille ja myös teatteria. Tykkään kovasti liikkuvasta työstäni ja matkustan mielelläni kauaskin kuvauskeikalle. Olen myös opettanut valokuvausta, kuvataidetta ja mediaviestintää mm. kansanopistossa. Opiskelen Aalto-yliopistossa voimauttavan valokuvan ammatillisia erikoistumisopintoja. Rakastan vanhoja puita, metsässä vaeltelua, lasten naurua, koiria, tulen kohinaa puuhellassa, kirjoja, jäätyneen sammalen rasahdusta kengän alla, lintujen ääntä, kevättä ja valoa.

Toimialat: Kuva ja ääni, kouluttajat, MediaKomeetta

Palvelut: Dokumenttikuvaus, kuvankäsittely, kuvittaminen, lehtikuvaus, valokuvaus, videokuvaus, valokuvauksen opetus, valokuvan terapeuttinen käyttö, voimauttava valokuva

Yhteystiedot: 040 510 3494 | marjas(a)saunalahti.fi

Netissä: Kotisivut

Tuomo Sutelainen

Tuomo Sutelainen

Tarjoan muutto, -kuljetus- ja limusiinipalvelua. Haluatko loistokkaan limusiinin elämäsi huippuhetkiä juhlistamaan? Meiltä on vuokrattavissa on 8,6-metriä pitkä Lincoln Towncar -limousine. Aauto on rekisteröity kuljettajan lisäksi 7 hengelle. Kuljettajamme palvelevat suomen lisäksi myös englannin kielellä. Ylellisesti varusteltu limusiini sopii vaikka upeaan juhlintaan ystävien tai perheen kesken. Muutot ja kuljetukset hoituvat mutkattomasti Fiat Ducato Maxilla. Suuri tavaratila sekä reilu korkeus takaavat onnistuneen muuton tai vaikkapa moottoripyörän kuljetuksen. Palveluihimme kuuluu myös kuolinpesien tyhjennys, kaatopaikkapalvelu ym. ajot. Muuttopalvelu sisältää aina yhden muuttomiehen ja tarvittaessa kaksikin. Hinnat alkaen 100 €.

Toimialat: Muut toimialat

Palvelut: Limusiinin vuokraus, limusiinikuljetukset, kaatopaikkapalvelu, kuljetukset, kuolinpesät, muutot, vinttien tyhjennykset

Yhteystiedot: 040 558 9171 | tuomo.sutelainen(a)tscarrental.net

Netissä: TS Car Rental-kotisivut

Elina Tanhua

Elina Tanhua

Olen lahtelainen toimittaja–jooganohjaaja SJL. Teen sanoma- ja aikakauslehtijuttuja 20 vuoden kokemuksella ja aloittelijan innolla sovitussa ajassa ja mitassa. Tartun monenlaisiin aiheisiin. Tutuimpia ovat henkilöjutut, lapset ja nuoret sekä työterveys ja -turvallisuus, herkkua taas ympäristöaiheet, teatteri, elokuva ja sarjakuva sekä alkuperäiskansojen asiat. Toisena puolena työtäni ohjaan hathajoogaa (Suomen Joogaliiton joogaa). Tavallisten aikuisryhmien lisäksi minulla on kokemusta raskaana olevien sekä äiti–vauva –ryhmistä. Haaveilen nuorten joogaryhmien ohjaamisesta ja äänikirjojen lukemisesta.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, kouluttajat, MediaKomeetta

Palvelut: Editointi, hathajoogan ohjaaminen, lehtitoimittajan työ, meditaatio, oikoluku, raskausajan jooga, rentoutus, tiedottajan työ, yritys- ja yhteisöjulkaisujen sisällön tuottaminen, äiti-vauva-ryhmät

Yhteystiedot: 040 502 9423 | elina.tanhua(a)saunalahti.fi

Tellu Turkka

Tellu Turkka

Olen Tampereella asuva laulaja, kansanmuusikko, laulupedagogi, kuoronjohtaja ja säveltäjä. Työskentelen yhtyeissä Duo Liisa Matveinen & Tellu Turkka, Kuninkaissa kukkujat, Luna Nova sekä Tellu & Suden aika. Johdan Pispalan naiskuoro Tellusta ja improvisaatioon erikoistunutta sekakuoro Harjun Sikakuoroa.

Toimialat: Musiikki, kouluttajat

Palvelut: Kansanlaulukursseja, kuorojen ohjausta, lauluopetusta, musiikkia aikuisille, satukeikkoja lapsille, tilaussävellyksiä kuoroille ja lauluyhtyeille, ääni-improvosaatiota

Yhteystiedot: 0500 708 941 | tellu.turkka(a)gmail.com

Netissä: Suden aika -yhtyeen sivuilla

Mira Vassilev

Mira Vassilev

Olen musiikkipedagogi Mira Vassilev. Valmistuin Sofian Musiikkiakatemiasta pääaineenani pianonsoitto. Olen toiminut pianonsoiton opettajana, useiden kuorojen varajohtajana ja säestäjänä. Tällä hetkellä olen Palmgren-konservatorion pianonsoiton tuntiopettaja sekä harjoituspianisti ja kuoromestari Porin Filharmonisessa kuorossa. Vuodesta 2001 olen johtanut porilaista lapsi- ja nuorisokuoro Katajanmarjoja. Syksystä 2008 lähtien toimin kollegani Piia Hautalan kanssa pianonsoiton opettajana Pianokoulu Subitossa.

Toimialat: Musiikki, kouluttajat

Palvelut: Pianonsoiton opetus, säestykset, kuoronjohto

Yhteystiedot: mira.vassilev(a)gmail.com

Netissä: Pianokoulu Subito

Ritva Venehsalo

Ritva Venehsalo

Olen tamperelainen esiintyvä taiteilija, muusikko ja verhoilija. Perustamani yritys Millisentti tarjoaa sekä ohjelmapalveluita että verhoilua. Ohjelmapalvelut Millisentti tarjoaa mukavaa musiikkia kaikenikäisille ja Verhoomo Millisentti laittaa vanhat huonekalusi uuteen uskoon. Myyn myös verhoilutarvikkeita ja kankaita. Ohjelmapalvelut Millisentin listoilta löytyvät mm. Lasten suosikki Miiru Millisentti ja Komppikoirat, Paha Kello, Trio Vatkain ja Pinkit Hinkit. Lapsille on tarjolla oma karaokepalvelu äänentoistolaitteineen. Järjestän myös äänentoisto- ja esiintymiskoulutusta.

Toimialat: Käsityöläiset ja entisöinti, kouluttajat, musiikki, muut toimialat

Palvelut: Huonekalujen verhoilut, kansanmusiikki, lastenmusiikki, lasten karaokepalvelu,ohjelmapalvelut, perinteinen verhoilu, skifflemusiikki, verhoomopalvelut, verhoilukankaiden myynti, verhoilutarvikkeiden myynti

Yhteystiedot: 050 447 2929 | ritva.liisa(a)elisanet.fi

Netissä: Millisentin kotisivut

Helena Virtain

Helena Virtain

Olen viestinnän ja kirjoittamisen pitkän linjan ammattilainen. Olen myös valmentaja ja kouluttaja. Olen kokenut projektipäällikkö ja -koordinaattori, ja verkostoistani saat käyttöösi muitakin ammattilaisia. Toimialat ovat tuttuja matkailusta teknologiateollisuuteen, toimeksiannot konseptisuunnittelusta tekstistilisointiin, tekstityylit selkeästä asiasta luovaan irrotteluun.

Toimialat: Toimittajat ja kirjoittajat, kouluttajat muut toimialat, MediaKomeetta

Palvelut: Alihankinta, coaching, copywriting, kirjoittaminen, konsultoinnit, koulutukset, projektoinnit, projektikoordinoinnit, tekstisuunnittelu, toimitustyö, valmennukset, viestintä

Yhteystiedot: 0400 157 976 | helena.virtain(a)komeetta.eu

Seppo Wahl

Seppo Wahl

Olen Turussa asuva shiatsuterapeutti. Olen suorittanut diplomi- ja master-tutkinnot Suomen Shiatsukoulussa. Tämän lisäksi olen kosketinsoittaja ja musiikinopettaja.

Toimialat: Hoiva-ala, musiikki, kouluttajat

Palvelut: Kosketinsoittaja, musiikki, opettaja, shiatsu, shiatsuhieronta, sovitukset, sävellykset, vaihtoehtohoidot

Yhteystiedot: 050 351 3332 | seppo.wahl(a)gmail.com

Netissä: Shiatsu-kotisivut

Armi Wallenius

Armi Wallenius

Olen tamperelainen graafinen suunnittelija. Tarjoan ammattitaitoista apua mainonnan ja painotuotteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä taittotöihin. Tavoitteena on löytää luovia ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaan toiveita tarkasti huomioiden.

Toimialat: Graafinen ala

Palvelut: Esitteet, graafinen suunnittelu, ilmoitukset, kirjantaitto, kuvitukset, kuvastot, logot, piirrokset, roll-upit

Yhteystiedot: 040 551 9159 | aw(a)armiwallenius.fi

Netissä: Kotisivut

Sivun alkuun
web design: kulttuuritiedotus.fi

Pestaa komeettalainen!

Komeetta-logo

1. Etsi Jäsenet ja toimialat -sivulta tehtävääsi sopiva ammattilainen.

2. Ota yhteyttä Komeetan toimistoon ja kerro, mitä työtä olisit teettämässä ja kuka mielestäsi siihen sopisi parhaiten. Toimisto vastaa puheluihin numerossa 040 769 1918 maanantaista perjantaihin kello 9.00-12.00.

3. Työn/tehtävän/palvelun toteuduttua toimisto laskuttaa tehdystä työstä. Muistathan mahdollisuuden kotitalousvähennykseen siihen oikeuttavissa töissä!

4. Voit myös lähettää Komeetalle viestin jokaisen sivun alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.